Press

Press

SANTE - Oktober 2019

The FAJU serums smell like they come directly from nature. The combination of vitamins (A to K), essential fatty acids, amino acids and antioxidants contributes to healthy skin with a beautiful glow. I like to use the Soothing serum if my skin is restless. Impurities will disappear within two days.

JAN - July 2019

Libelle - January 2019

FAJU Rejuvenating facial Serum is packed with vitamins and reduces pigmentation spots and fine lines.

Vogue - November 2018

Na K(orean)-beauty, J(apanese)-Beauty en N(ordic)-Beauty, is er nu A-Beauty naar Afrika, het nieuwe beautycontinent vol duurzame, fairtrade mooimakers.

Mirror Mirror - Oktober 2018

FAJU, is een bevlogen huidverzorgingsmerk dat natuurlijke producten ontwikkelt die het helingsproces van de huid stimuleren

Mirror Mirror probeerde het beschermende Nourishing Serum dat rijk is aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten. Na gebruik van het serum voelt de huid gehydrateerd, en is een mooie glow het resultaat.

Santé - August 2018

Nourishing serum hydrateert je huid en beschermt je tegen milieuvervuiling en uv-beschadiging. 100% natuurlijk en vol actieve vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en voedingstoffen.

Vogue - June 2018

De favorieten van Vogue’s beautydirector Karen van Ede. Voor ‘s nachts is er de serumolie van FAJU, een raw-cosmetics-merk met roots in Afrika. Het Soothing serum vermindert roodheid en micro ontstekingen.

Santé - September 2018

De hibiscus olie in de FAJU serums is rijk aan anti-aging amino- en alfahydroxyzuren (AHA’s). De voordelen voor de huid zijn niet te tellen: hij scrubt, hydrateert, beschermt tegen vroegtijdige veroudering en reguleert de talgproductie.

Het Financieel Dagblad, August 9, 2018

FAJU skincare doneert minimaal 1% van de omzet aan goede doelen