Press

Press

Vogue - November 2018

Na K(orean)-beauty, J(apanese)-Beauty en N(ordic)-Beauty, is er nu A-Beauty naar Afrika, het nieuwe beautycontinent vol duurzame, fairtrade mooimakers.

Mirror Mirror - Oktober 2018

FAJU, is een bevlogen huidverzorgingsmerk dat natuurlijke producten ontwikkelt die het helingsproces van de huid stimuleren

Mirror Mirror probeerde het beschermende Nourishing Serum dat rijk is aan essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten die volgens de informatie direct door de huid worden opgenomen. Na gebruik van het serum voelt de huid gehydrateerd, en is een mooie glow het resultaat.

Santé - August 2018

Nourishing serum hydrateert je huid en beschermt je tegen milieuvervuiling en uv-beschadiging. 100% natuurlijk en vol actieve vitaminen, antioxidanten, essentiële vetzuren en voedingstoffen.

Het Financieel Dagblad, August 9, 2018

FAJU skincare doneert minimaal 1% van de omzet aan goede doelen

Vogue - June 2018

De favorieten van Vogue’s beautydirector Karen van Ede. Voor ‘s nachts is er de serumolie van FAJU, een raw-cosmetics-merk met roots in Afrika. Het Soothing serum vermindert roodheid en micro ontstekingen.

Santé - September 2018

De hibiscus olie in de FAJU serums is rijk aan anti-aging amino- en alfahydroxyzuren (AHA’s). De voordelen voor de huid zijn niet te tellen: hij scrubt, hydrateert, beschermt tegen vroegtijdige veroudering en reguleert de talgproductie.